Cykelhörnan
C747_Tarfek

CITY


747 TARFEK , 7-VXL rek,pris 10 995:-    tillgång och pris se Lagerlista.

YQC747__02##crescent tarfek grön
YQC747__02##crescent tarfek grön
Tarfek 7-v 28"
YQC747__01##crescent tarfek svart
YQC747__01##crescent tarfek svart
Tarfek 7-v 28"

RAM Aluminium. Integrerad pakethållare och kabeldragning

GAFFEL High-Tensile stål

VÄXELGRUPP Shimano® Nexus 7®

BROMSAR Shimano® Bak: Navbroms Fram: Rullbroms

HJUL/FÄLG Spectra TEC

DÄCK

Spectra Pergo Premium reflex 40-622

Vikt 17,3kg

Klicka på bilder för att se större bilder.

Om du vill ha en cykel som bara går och går, då är Tarfek ett bra val. Den har en lätt, stark och rostfri aluminiumram och matchande utrustning. Växlar och bromsar är helt inkapslade, och lika väl skyddade från fysisk påverkan som från regn och smuts.


De 7 växlarna ger dig ett brett register med kraft för såväl branta uppförslut som för långa, sköna utförslöpor och raksträckor med vinden i ryggen. Fram sitter en effektiv rullbroms och bak har du en klassisk fotbroms.


Tarfek har belysning som drivs av navgenerator, skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en rejäl integrerad pakethållare med klicksystemet AVS så att väskor och korg enkelt kan tas av och på. Sittställningen är upprätt. Styret är lätt vinklat för bästa ergonomi och i ändarna sitter sköna handtag monterade.


Styrstammen är justerbar och du kan enkelt ställa in en något mer framåtlutad position om du trivs bättre med det. En lagom bred sadel speciellt utformad för män gör det lilla extra för komforten. Bekväm, kompetent och pålitlig, vad mer kan man önska sig? .