Cykelhörnan
C757_Rissa

CITY


757 RISSA , 7-VXL rek,pris 10 995:-    tillgång och pris se Lagerlista.

YQC757__02##crescent rissa petrol blå
YQC757__02##crescent rissa petrol blå
Rissa 7-v 28"
YQC757__03##crescent rissa silver pearl matt
YQC757__03##crescent rissa silver pearl matt
Rissa 7-v 28"
YQC757__01##crescent rissa svart
YQC757__01##crescent rissa svart
Rissa 7-v 28"

RAM Aluminium. Integrerad pakethållare och kabeldragning

GAFFEL High-Tensile stål

VÄXELGRUPP Shimano® Nexus 7®

BROMSAR Shimano® Bak: Navbroms Fram: Rullbroms

HJUL/FÄLG Spectra TEC

DÄCK

Spectra Pergo Premium reflex 40-622

Vikt 17,3kg

Klicka på bilder för att se större bilder.

Om du vill ha en damcykel som har allt, rullar bra och kan göra det länge, då är Rissa ett bra val. Aluminiumramen är lätt, stark och rostfri. Växlar och och bromsar är skyddade både från fysisk påverkan och från regn och smuts vilket gör att de kräver ett minimum av underhåll.


Med 7 växlar har du ordentliga fartresurser och kan tackla även riktigt branta uppförslut. Bak sitter en traditionell fotbroms och framhjulet bromsas med en effektiv rullbroms. Utrustningen är både tålig och väl tilltagen.Rissa har skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en navgenerator som driver belysningen fram och bak. Dessutom har den en rejäl integrerad pakethållare med klicksystemet AVS som gör att du enkelt kan klicka fast väskor och korgar.


Styret är lite vinklat för att ge bra ergonomi och i ändarna sitter sköna handtag monterade. Styrstammen är justerbar så du enkelt kan ställa in en position som du trivs perfekt med. Sadeln är bred, lagom mjuk och designad särskilt för att passa kvinnor. Skön, kompetent och pålitlig, vad mer kan du önska dig av en cykel för pendling?