Cykelhörnan
YEC987_Elwin

ELCYKEL CITY


987 ELWIN, 7-VXL rek,pris 21 995:-    tillgång och pris se Lagerlista.

YEC987__37##crescent elwin  svart matt
YEC987__37##crescent elwin svart matt
ELWIN 7-v med fotbroms
YEC987__37##crescent elwin   svart matt detalj
YEC987__37##crescent elwin svart matt detalj
ELWIN 7-v med fotbroms
YEC987__37##crescent elwin  svart matt framifrån
YEC987__37##crescent elwin svart matt framifrån
ELWIN 7-v med fotbroms

Klicka på bilder för att se större bilder.

På en elcykel som ELwin sitter du lika vackert som farfar gjorde och kan samtidigt njuta av den moderna teknikens fördelar. Tack vare elmotorn och vårt egenutvecklade EGOING-system trampar du på utan större ansträngning, oavsett lutning och vindriktning. Du styr enkelt vilken effekt du önskar, om du vill ha mjuk eller normal start och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln.


Allt sköts från styret och det är inte svårare än att växla. Displayen på styret visar valt effektläge, hastighet, hur mycket laddning batteriet har och hur långt det kan ta dig.


Denna cykel har ett pakethållarbatteri på 400 wh som du kan plocka ur cykeln och ta med dig. Din återförsäljare kan hjälpa dig att låsa batteriet så att det bara fungerar med din cykel och ställa in cykelns körstil så att den driver på ett sätt som passar din cykling..


Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad herrcykel med tidlösa linjer, moderna bromsar, rejäla plåtskärmar, stöd, godkänt ramlås och belysning. Batteriet sitter enkelt åtkomligt i den kraftiga pakethållaren, som är utrustad med det smarta klicksystemet AVS, för väskor och korgar.